top of page

Over ons

We hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding Systemisch Werk in 2013 - 2014 en tot op de dag van vandaag contact gehouden. Door onze persoonlijke ervaringen in rouw en verlies en de uitkomst daarmee voor onze persoonlijke ontwikkeling, willen we iets betekenen voor vrouwen die soortgelijke situaties hebben meegemaakt. Doordat opstellingen een belangrijke bijdrage hebben geleverd in onze ontwikkeling rond dit thema, hebben we het plan opgepakt om opstelling-workshops te geven rondom ‘Rouw en Verlies’.

 

Onze missie is dan ook:

Door middel van opstellingen inzicht te geven in blokkades rondom rouw en verlies, te voelen waar het zit, het op zielsniveau aan te raken en hierdoor ruimte te kunnen scheppen de levensenergie weer te laten stromen.

 

De thema’s die in onze workshops een centrale rol spelen zijn de invloed van rouw en verlies, in de breedste zin, op jouw leven als vrouw, dochter en moeder: Bijvoorbeeld het verliezen van je moeder door welke oorzaak dan ook (bijvoorbeeld overlijden of verlating). Het verliezen van je kind. Het verlies door scheiding of verlies van baan.

 

Rooz Steenks is doortastend, sensitief, recht door zee, eerlijk, open, kritisch, durft te confronteren, begaan, creatief, onderzoekend, spiritueel, liefdevol, zorgvuldig, en is compleet zichzelf en aanwezig met haar hele zijn. Rooz is haar loopbaan begonnen in het jeugdwelzijnswerk en heeft sinds 2013 haar eigen praktijk, Resight. Ze is gespecialiseerd in rouw, ziekte en persoonlijke ontwikkeling. In haar begeleiding staan de familie-, en ziekteopstellingen, energetische therapie en plantengeneeskunde (Spagyriek) centraal. www.resight.nl

Naast haar praktijk is zij kunstenaar waar zij technieken combineert, die evenals in haar praktijk bij het werken met cliënten, de eigenheid van haar persoon weergeeft.

 

Ingrid Boerma schroomt niet om haar oprechte mening tactvol te uiten. Vraagt net even wat verder, trekt vastgelopen situaties los en zet je aan tot actie. En boven dit alles is zij een betrokken, liefdevol en empathisch mens. Ingrid komt uit het onderwijs waar ze studenten begeleidde en trainingen gaf. Sinds 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar haar eigen praktijk waarin loopbaanbegeleiding en persoonlijke vraagstukken centraal staan. Haar missie en passie is mensen te helpen hun eigen passie te vinden, hun dromen na te jagen en hun hart te volgen. De obstakels die cliënten daarin tegenkomen worden met verschillende methoden uit NLP, Systemisch Werk, de kernvisiemethode, RET, Taal van het lichaam en Biografisch werken aangekeken en getransformeerd. www.ingridboerma.nl.

 

Naast dat we beide ervaringsdeskundigen zijn, hebben we samen een breed pakket aan methoden om onze gezamenlijke missie te ondernemen, waarin gelijkheid, wederzijds respect, elkaar scherp houden en elkaar feed forward geven om te blijven groeien in onze ontwikkeling, belangrijke elementen zijn.  

Het team

bottom of page